Start Företaget Tjänster Bildgalleri Kontakt

Tjänster


Vi på ALLBYGG gör allt inom Bygg & Entreprenad, så som:

Totalentreprenad

Innebär helt enkelt att vi tar hand om allt. Från grund till färdigt hus. Du som kund berättar för oss hur du vill det och vi sammordnar bygget.

Renovering/Reparation

Vi löser underhållsproblemen för många fastighetsägare - antingen det är villa-, fastighets- eller företagskunder som behöver hjälp. Vi har kompetens inom företaget för att ta hand om de flesta uppdrag inom snickeri, isolering, murning, målning, elinstallation, VVS (rör, kakel/klinker etc.), plåtslageri och även förekommande markarbeten.

Tillbyggnad

Genom åren har vi på löst mängder av problem för villa- och andra fastighetsägare och även för ägare av bostadsrätter och hyresrätter.

Exempel på tillbyggnader:

Utbyggnad

Uterum

Garage/carport

Friggebod

Altan/veranda

Renovering badrum

Ska du renovera ditt badrum så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi kan ta hand om hela processen, inkl. VVS. Anlitar du oss, så får du ett badrum i toppklass. Vi har givetvis våtrumsbehörighet.

Kök

Vi har hantverkare som kan hjälpa dig med att byta kök – riva ut det gamla köket och montera det nya – till en rimlig kostnad. Vi har även specialiserat oss på avancerade byggnationer av badrum och toaletter – med VVS-installationer och kakel/klinkersättning med avancerade fuktspärrssystem. Våra hantverkare är dessutom specialister på stensättning, kakel- och klinkerarbeten!

Måleriarbete

Vi utför alla typer av målningsarbeten och tapetseringar inomhus – antingen det är en privat villa, en lägenhet eller ett företags lokaler.

Vi jobbar även mycket och med försäkringsbolag.

Tveka inte att kontakta oss för offert!

Fasadarbete

Vi har ett gediget kunnande när det gäller behandling av olika väggmaterial utomhus – allt från tak till väggar behandlas på bästa sätt beroende på vilket material som används. Vi tvättar, mögelbehandlar, målar och putsar både trä- och stenhus – och även fastigheter med plåtbeklädnad.

Fönsterrenovering/byte

Ska du byta fönster eller renovera dina gamla?

Markarbete

De flesta typer av anläggningsarbete, såsom husgrunder m.m.

Plattsättning

Vi är även experter på plattsättning. Behöver du hjälp med en uppfrächning av ditt badrum eller kanske lägga ett snyggt klinker golv? Kontakt oss!

Copyright 2012 Allbygg i Halmstad // Hemsida & Webbyrå SS Interactive Media