Start Företaget Tjänster Bildgalleri Kontakt

Om oss


ALLBYGG I HALMSTAD

Vi har funnits sedan år 1990 och är ett aktiebolag (ombildades 2009) med säte i Halmstad. Vi innehar självklart F-skatt.

Vi har idagsläget 3 stycken duktiga, utbildade, meriterade medarbetare. Vi utför i första hand jobb i Halmstad med omnejd.

Vi är ett komplett och kvalitetstänkande svenskt byggföretag med många års erfarenhet i branschen.

Vi kan hjälpa dig med allt som har med ditt bygge att göra. Vi tar även in specialistkompetens om det krävs. Vi har ett mycket flexibelt arbetssätt och anpassar oss helt efter våra kunders önskemål.

SAMARBETSPARTNERS I HALMSTAD

Bröderna Bergström Bygg

Skogstorps El AB

Halmstad Golvservice

VVS Installationer Teddy Torsson AB

JS-Måleri

TOTALENTREPRENAD & GENERALENTREPRENAD

Vi kan ta hand om allt för dig om du önskar det. Du lämnar oss din ritning med specificerad kravspecifikation. Vi hjälper dig med både organisation och material. Vi kan även sköta kontakten med myndigheter när det gäller konstruktion och tillstånd. Vi arbetar enligt ABS-09. ABS -09 är följande: "Allmänna bestämmelser för småhusentreprenader där enskild konsument är beställare" .  Dessa bestämmelser är framtagna av Sveriges Byggindustrier, tillsammans med  Konsumentverket. Överrenskommelsen innefattar förrutom bestämmelserna, även Entreprenad kontrakt (ABS 09) och kontraktsbilagan "Ändringar och tilläggsarbeten" (ABS 09)

Läs mer om vad som gäller här!

FAST OFFERT

Du lämnar kravspecifikation som underlag för våra beräkningar. I kravspecifikationen står även specificerat vad som skall köpas in och exakt vad som skall omfattas av offerten. ALLBYGG specificerar eventuella merkostnader noga när det gäller både tid och eventuella materialkostnader. Vi kommer gemensamt fram till vilken tidplan och vilka betalningsvillkor som skall gälla!

LÖPANDE RÄKNING

Många arbeten går inte att offerera fullt ut. Du lämnar din kravspecifikation och vi tar tillsammans med dig fram de kostnadsramar som vi kan arbeta inom.

Vi kommer också överens om hur uppdraget skall administreras, redovisas och betalas – och vilken tidplan som skall gälla.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Copyright 2012 Allbygg i Halmstad // Hemsida & Webbyrå SS Interactive Media